Snabbinfo vecka 41

Ska du prova på Judo eller ska du återuppta träningen?
 
Rapport från helgens höstläger för barn och ungdomar
Under helgen 6-7 oktober organiserade vi vårt traditionella höstläger. Nästan 50 barn/ungdomar och drygt 10 ledare deltog. På fredag stod det, förutom ett träningspass med judo, även en tipsrunda i Judohallen, video, kvällsfika och några timmars fria aktiviteter på schemat. De som så önskade övernattade i Judohallen och efter frukost var det dags igen för två nya träningspass. På lördagens andra pass fick de som var redo chansen att gradera. Följande graderade under helgen:
Vit-gul: Alvin Widmark, Arvid Heder, Emmy Hallberg
Gult: Knut Lindholm, Ändre Linde Askerbo, Cristobal Navarro, Nicole Kiswani, Aral Turkman, Alfons Bjärkås, Waldemar Sundkvist
Gul-orange: Isak Jonsson, Anton Lindegren, Dante Arab, Edward Aspensjö
Orange: Joar Söderqvist
Blått: Oscar  H Johansson
 
JSare aktiva i Umeå & Lindesberg
Samtidigt som vi arrangerade ett barnläger dömde Robin Lemon och Mats Nordin på Norrlands-DM i Umeå. Stefanie Biedron och Tammar Abbud var uttagna till ett landslagsläger för junorer i Lindesberg
 
Nu på onsdag Lekafton för barn från 7 år  
Onsdag den 11 oktober, kl 18.30-20.00 har vi ett helt pass med bara LEK! Ta med några kompisar som inte går på judo och kom kl 18.30 till Judohallen. JÄGARBOLL,  HAV-LAND-SKEPP, TJUV och POLIS  och många andra lekar står på programmet.
Om du är med på träning mellan kl. 17.30 och 18.30 kan du sluta cirka 10 min tidigare för att dricka och eventuellt äta en frukt. Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan i Judohallen. Klicka här för att komma till inbjudan
 
Vecka 42: Föräldrainfo
Under hela nästa vecka kommer vi att ha lite info om Judo Sundsvall. Det kommer alltid att genomföras samtidigt som barnen tränar eftersom många är i då ändå i Judohallen.
 
Nästa helg, lördag, 21 oktober: Bältescup i Söderhamn 
Nästa helg arrangerar Söderhamns Judoklubb en judotävling för alla kategorier. Eftersom de tävlande delas in efter nivå (nybörjare, avancerade) så är tävlingen lämplig för alla. Anmälningslista finns på anslagstavlan i Judohallen.
           
17 oktober startar vi falltekniksträning för vuxna
Visste du att det dör många fler på fallolyckor än genom trafikolyckor?  Med början på tisdag den 17 oktober och i 8 veckor fram till jul kör vi igång en kurs med falltekniksträning för vuxna. 
Övningarna kommer till stor del utföras på kastmattan, men det blir ingen renodlad judofallteknik utan målet är att man ska ha nytta av det utanför Judohallen.
Tiden blir 17.30-18.15. Kostnad blir 600 kr. Anmälningslista finns på anslagstavlan i Judohallen men du kan även anmäla dig via e-post till wolfgang@judosundsvall.com.
 
Restaurangchansen säsong 2017–2018 finns att hämta i JUDOHALLEN!
Dags för nya RESTAURANGCHANSEN:  Ät 2 – betala för 1.
Stöd Judo Sundsvall samtidigt som du äter och handla billigare själv!
RESTAURANGCHANSEN kostar 240 kr och redan efter 2-3 måltider ligger du på plus!
Istället för ett häfte fullt med kuponger kan du även välja att använda dig av en APP i mobiltelefonen. Eftersom du oftast (eller alltid?) ha med den missar du aldrig rabatten!
 
Brukar du ibland handla online? Gör det alltid via Sponsorhuset!
Visste du att alla dina spel från Svenska Spel kan ge pengar till Judo Sundsvall?
Det enda du behöver göra är att
 gå via Sponsorhuset så kommer automatiskt 3% av alla dina spel tillfalla Judo Sundsvall.
Så spara denna länk på din mobil, dator och surfplatta och använd den varje gång: www.sponsorhuset.se/judosundsvall/butik/svenskaspel
Glöm inte spela lagom, tack för ditt stöd!
 
Spara dina City Gross kvitton Lämna de i gula Citygrosslådan i Judohallen så får klubben en liten slant!
 
Efter 54 år judo, varav 44 som judotränare på heltid (de senaste 21 som deltidsanställd tränare i Sundsvall) kommer Wolfgang från och med 2018 trappa ned till deltid.
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30