Snabbinfo vecka 17

4 Guld och 5 silver på Södra Judo Open
På lördag deltog 6 JSare på Södra Judo Open i Haninge utanför Stockholm. 
Tävlingen samlade drygt 360 tävlande från Norge Finland och Sverige.
Marcus Åslin, som vann klassen seniorklassen -100 kg. Stefanie Biedron vann u18 -63 kg efter att för första gången på många försök vunnit mot landslagets Ebba Friberg. Klubbens tredje och fjärde guldmedalj erövrades båda av Tammar Abbud som vann både u 18 och u21 -90 kg. Klubbens silvermedaljer erövrades av Timmy Biedron, Stefanie Biedron i juniorklassen, Emilia Vahterinmäki i u 18 samt av Simon Mellander som kom tvåa både i u18 och u21.
        
6 guld 2 silver och 2 brons på barntävlingen i Gävle
Samtidigt som de äldre tävlade i Stockholm deltog även 10 av klubbens barn och ungdomar på en tävling i Gävle. Därifrån berätta coachen Robin att klubbens aktörer gjorde bra judo Vilket ju syns på resultatlistan: Guld till Elias Bergqvist, Oscar Johansson, Thea Johansson, Josefin Wallström, Elin Johansson och Klara Skogs. Silver blev det till Elliot Norberg och Isidor Söderström och brons till Wilma Hultgren och Simon Persson.
       
Förra veckans pokaljakt samlade nästan 60 tävlande
I onsdags arrangerade vi vårterminens tredje pokaljakt. nästa 60 barn och ungdomar samt ett 20 tal ledare deltog. Under tävlingen fick även några föräldrar träna på att sköta den datastyrda poängtavlan. Ställningen i pokaljakten efter vårterminens 3 omgångar
  
Nu på lördag: Domarkurs för ungdom och vuxna i Judohallen
Nu p lördag har vi en domarkurs i judohallen. Kursen riktar sig både till dem som vill bli domare, men även till tävlande och aktiva föräldrar som får chansen att lära sig tävlingsreglerna och kanske kan hjälpa till att döma på pokaljakten mm Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan.
       
Nästa vecka: "Ta med en kompis vecka"
Nästa vecka kan alla barn och ungdomar ta med en kompisar som inte träna judo till sin ordinarie träningsgrupp. Träningen blir då anpassat så att de som inte träna judo får hjälpa av judokompisen att träna på fallteknik och att pröva på ett enkelt judokast. De får även pröva på mattkamp och så blir det naturligtvis även lite lek. Om kompisen vill börja med judo hinner dem med 10 träningspass och kan gradera på avslutningslägret den 6-7 juni.
   
Disco: Den 8 maj är det dags igen för barn 6-12 år 
Om tre veckor är det dags för klubbens omtyckta barndisco. Du kan klicka på Disco i kalendern nedanför för att komma till inbjudan.  
 
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30