Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (rad 2405 av /customers/9/9/6/judosundsvall.com/httpd.www/includes/menu.inc).

Snabbinfo vecka 16

Nio JSare på riksrandorin i Borlänge
På lördag söndag deltog 9 tränade från Judo Sundsvall på Riksrandorin i Borlänge. På schemat stod fyra tvåtimmarspass med lite teknik men med mest randori i olika former.
 
Nu på onsdag den 15 april, är det dags för årets tredje pokaljakt
På onsdag arrangerar vi årets tredje pokaljakt. Pokaljakten är en intern klubbtävling där barnen öva på att tävla, andra träna på att döma judomatcher eller att vara funktionärer för tidtagning och protokoll.
Den finns två tävlingsdelar: ne waza = bara mattkamp och en vanlig del där stående och mattkamp blandas. Mattkampsdelen är lämplig  även för nybörjare och yngre barn.
Inbjudan och anmälningslistor finns på anslagstavlan.  Du kan även klicka på inbjudan i kalendern längst ned på den här sidan och anmäla via e-post.
 
Nu på lördag: barntävling i Gävle
På lördag kommer vi att deltaga på en barn och ungdomstävling i Gävle. Eftersom de tävlande delas in både efter ålder, vikt och nivå är det en bra tävling för alla som vill prova på eller vill träna på att tävla.
Inbjudan och anmälningslistor finns på anslagstavlan.  Du kan även klicka på inbjudan i kalendern längst ned på den här sidan och anmäla via e-post.
 
Nu på lördag-söndag 2020-läger för barn och ungdomar i Gävle
För barn från och med 10 år finns det även möjlighet att stanna kvar i Gävle och träna ett pass på lördag och två på söndag.
Då tar man med sig sovsäck, liggunderlag eller likande och övernattar i judohallen.
Även den inbjudan och anmälningslistor finns på anslagstavlan.  Du kan även klicka på inbjudan i kalendern längst ned på demn här sidan och anmäla via e-post
 
Frågeformulär: Hur trivs du i klubben, med judo, tränarna mm
För att få reda på vad du tycker om klubben, om judo, om tränarna
vill vi att du fyller i ett enkelt fomulär och lämnar i lådan vi ställt fram.
Tack i förhand för hjälpen.
 
 
 
 

 

Kommande arrangemang

Arrangemang datum plats vem Anmäl senast Avresa/start/tider
Julläger från 7 år  (med ev. gradering) 14-15 dec Judohallen Från 7 år 13 december  
Miniläger 5-8 år (med ev. gradering) 15 dec Judohallen 5-8 år 13 december  
Juluppehåll 17.12.18 > 6.1.19