Snabbinfo vecka 20

 
236 starter på Sundsvallscupen 
40 Sundsvallsmedaljörer från 27 kg till 100 kg
I lördags avgjordes årets första Sundsvallscup i judo. Judohallen i Skönsmon fylldes av över 200 tävlande från 30 norska, finska och svenska klubbar.
Sundsvallscupen är en tävling för alla kategorier från nybörjarbarn till senioreliten och veteraner.Hemmaklubben visade åter igen vilken stor bredd man har genom att plocka medaljer i stort sedd alla kategorier. Klubbens yngsta guldmedaljör heter Henrik Lind som vann i klassen P11. Bland ungdomar blev det guld i både tjej och pojkklassen genom Jesper Westfal och Lina Algotsson
Två andra guldmedaljer erövrades av Tammar Abbud i klassen herrar elit och Louis Lundström som vann i damernas elitklass.
Klubbens övriga guldmedaljörer var Mats Nordin, Malin Gidlund och Mustafa Rahmati.Sammanlagd blev det 11 guld, 14 silver och 15 brons till arrangörsklubben.
 
Stort tack till alla som hjälpte med Sundsvallscupen
För att arrangera en tävling som Sundsvallscupen krävs det stora insatser av många personer. Först och främst behöver man naturligtvis ha tävlande och olika fuktionärer som dömer, ta tid, fixa lottning mm.
Men det finns många andra uppgifter som måste utföras före och under tävlingsdagen.  Personal som handla, iordningställa cafét. Cafépersonal under tävlingsdagen. Några som håller koll på omklädningsrum och toaletter. Några som fixa prisbord och prisutdelning.  Föräldrar som fixa lite extrapriser till de tävlande eller baka bullar och bröd mm
 
Dagen efter Sundsvallscupen: Miniläger för tjejer -  killarna tränade teknik på kastmattan 
Dagen efter Sundvallscupen passade några norrlandsjudoka på att träna tillsammans med andra klubbar i Judo Sundsvalls fina Judohall.
Tjejerna hade ett pass med tre kvinnliga instruktörer, Eva Biedron, Katrin ivarsson och Gerd Persson.
 
killarna tränade omväxlande på kastmattan med Wolfgang, eller varierande ne waza och tachi waza tekniker med Robin Neijman och Mats Nordin.
 
Här är två gruppfoton. Du kan hitta några till bilder från tjejlägret  på den här länken
 
 
23 maj: vårterminens sista pokaljakt:  Klicka här  för att anmäla dig  till pokaljakten
På måndag den 23 maj är det dags för vårterminens sista pokaljakt. Här finns en länk till Inbjudan. 
 
Hjälp oss att sälja sportlotter
Som de flesta idrottsföreningar så är även Judo Sundsvall beroende av olika åtgärder för att förbättra ekonomin. Vi har dock valt att inte "tvinga" medlemmar och föräldrar att sälja/köpa lotter, NewBody, Restaurangchansen  mm utan allt sker helt och hållet på frivillig basis. Just nu  säljer vi sportlotter och skulle behöver ha hjälp med det. Det vore bra om  alla kan sälja 5 lotter a 50 kr! Då behöver inte några få  ledare och tränare, som redan offra många timmar för att ideellt arbeta med klubbens barn & ungdom offra ännu mera tid för att även sälja lotter.
 
 
3-4 juni: Barn & ungdomsläger från 7 år Länk till inbjudan
Första helgen i juni arrangerar vi vårt traditionella barn och ungdomsläger. Det blir sista arrangemang innan sommaruppehållet. De som är redo får även chans att gradera.
 
4 juni: Miniläger 5-8 år Länk till inbjudan
Första lördagen i juni är det dags för årets första miniläger för barn 5-8 år.Det blir två 45-minuters träningspass med judo och ett pass med bara  lek. De som är redo får även chans att gradera.
 
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det. Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben. 
 
Spara dina City Gross kvitton Lämna dem i lådan i Judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in.
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Vuxenläger & gradering  26 januri Judohallen  Vuxna  24 januari  14.00
barn & ungdomstävling  27 januari Bollnäs  u9-u18  24 januari kl19.00  lördag kl 06.30
Pokaljakt 1-2019 6 februari Judohallen alla 5 februari Invägning 17.30.18.00
Lekafton 20 februari Judohallen Öppen för allmänheten 20 februari 17.30
Bältescup 23 februari Söderhamn u9 > veteraner 20 februari