Snabbinfo vecka 21

NM-guld till Stefanie och Mats, silver till Tammar, brons till Simon 
I helgen deltog 6 Sundsvallajudoka på Nordiska Mästerskapen i Larvik/Norge.
Det blev fyra medaljer, av olika valörer. 2 guld, 1 silver och 1 brons.
Första guldet gick till Stefanie  Biedron som vann guld i klassen kadetter  -63 kg. Vägen till guld gick via tre finskor. I finalen vann hon på ippon för fasthållning mot Viivi Kärhä  som i semifinalen överraskande slog ut norske hemmafavoriten Stine Marie Rösägg.
Andra guldet vanns av Mats Nordin i veteranklassen -73 kg. Efter tre vinster mot en svensk och två danskar  fick även Mats stå överst på pallen.
Tammar Abbud tog sig till final via segrar mot Islänningen Lund, klubbkompisen Mellander och Björklund från Borås. I finalen blev det förlust mot en annan svensk, Adrian Gissberg från Frövi. 
Simon Mellander i kadettklassen tog i första matchen ledningen mot blivande guldmedaljen Truhacev från Norge men åkte sedan på ett kast. Sedan blev det tre vinster och en bronsmedalj till Sundsvallsbon
 
Nästan 50 deltog på vårterminens sista pokaljakt
På måndag den 23 maj var det dags för vårterminens sista pokaljakt. Här är poängställningen
 
3-4 juni: Barn & ungdomsläger från 7 år Länk till inbjudan
Första helgen i juni arrangerar vi vårt traditionella barn och ungdomsläger. Det blir sista arrangemang innan sommaruppehållet. De som är redo får även chans att gradera.
 
4 juni: Miniläger 5-8 år Länk till inbjudan
Första lördagen i juni är det dags för årets första miniläger för barn 5-8 år.Det blir två 45-minuters träningspass med judo och ett pass med bara  lek. De som är redo får även chans att gradera.
 
Hjälp oss att sälja sportlotter
Som de flesta idrottsföreningar så är även Judo Sundsvall beroende av olika åtgärder för att förbättra ekonomin. Vi har dock valt att inte "tvinga" medlemmar och föräldrar att sälja/köpa lotter, NewBody, Restaurangchansen  mm utan allt sker helt och hållet på frivillig basis. Just nu  säljer vi sportlotter och skulle behöver ha hjälp med det. Det vore bra om  alla kan sälja 5 lotter a 50 kr! Då behöver inte några få  ledare och tränare, som redan offra många timmar för att ideellt arbeta med klubbens barn & ungdom offra ännu mera tid för att även sälja lotter.
 
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det. Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben. 
 
Spara dina City Gross kvitton Lämna dem i lådan i Judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in.
 
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Vuxenläger & gradering  26 januri Judohallen  Vuxna  24 januari  14.00
barn & ungdomstävling  27 januari Bollnäs  u9-u18  24 januari kl19.00  lördag kl 06.30
Pokaljakt 1-2019 6 februari Judohallen alla 5 februari Invägning 17.30.18.00
Lekafton 20 februari Judohallen Öppen för allmänheten 20 februari 17.30
Bältescup 23 februari Söderhamn u9 > veteraner 20 februari