Snabbinfo vecka 22

Slutspurt med barn & ungdomsläger, gradering, miniläger mm
Nu har vi kommit till vårterminens sista vecka med ordninarie judoträning. Till helgen blir det barn och ungdomsläger, sedan blir det sommaruppehåll för dem flesta.
För dem äldre och för ippongrupperna har vi dock sommarträning hela sommaren på tisdagar och torsdagar kl 18.30-20.30 (se nedanför för mera info)
.
3-4 juni: Barn & ungdomsläger från 7 år Länk till inbjudan
Kommande helg arrangerar vi vårt traditionella barn och ungdomsläger. Det blir sista arrangemang innan sommaruppehållet. De som är redo får även chans att gradera.
 
4 juni: Miniläger 5-8 år Länk till inbjudan
Nu på lördag är det dags för årets första miniläger för barn 5-8 år.Det blir två 45-minuters träningspass med judo och ett pass med bara  lek. De som är redo får även chans att gradera.
 
Vinst i första matchen, förlust i andra för Stefanie på Europacupen i Portugal
I söndags deltog Judo Sundsvalls Stefanie  Biedron på en Europacuptävling i Coimbra/Portugal. Det blev vinst på fasthållning i första matchen mot en portugisiska på ippon för fasthållning, i andra matchen blev det förlust mot en ryska och därmed var Sundsvallstjejen utslagen. Nu väntar ett läger där hon och övriga i kadettlandslaget ska sparra under några dagar med jämnåriga från många olika länder.
 
Gustav Sjöberg på väg tillbaka
Gustav Sjöberg, som har varit borta från judon i nästan två år efter en olycka med snowboard, är på väg tillbaka. Han kör för fullt på träningarna i Sundsvall och i helgen var han med och tränade på ett  läger i Lindesberg där han fick chansen att träna med judoka från mån
ga olika klubbar
 
Nästa vecka börjar sommarträningen på tisdagar och torsdgaran
Som vanligt har vi sommarträning två gånger i veckan under hela sommaren för alla som tränar i ippongruppen samt större ungdomar och vuxna. Vi kommer att träna på tisdagar och torsdagar kl 18.30-20.30. OBS! På torsdag den 16 juni är träningen inställt!   Det kommer vara lite olika tränare på sommarträningen. Träningen kommer för det mesta bestå av bollspel som uppvärmning, teknik, randori i mattan och i stående samt lite fys på slutet. Observera att sommarträningen inte ingår i ordinarie träningsavgift. Det kostar 60 kr per gång eller  300 kr för hela sommarens 23 träningsdagar.
Ippon och tävlingsgruppen betalar 200 kr för hela sommaren
 
Hjälp oss att sälja sportlotter
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det. Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben. 
 
Spara dina City Gross kvitton Lämna dem i lådan i Judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in.
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Vuxenläger & gradering  26 januri Judohallen  Vuxna  24 januari  14.00
barn & ungdomstävling  27 januari Bollnäs  u9-u18  24 januari kl19.00  lördag kl 06.30
Pokaljakt 1-2019 6 februari Judohallen alla 5 februari Invägning 17.30.18.00
Lekafton 20 februari Judohallen Öppen för allmänheten 20 februari 17.30
Bältescup 23 februari Söderhamn u9 > veteraner 20 februari