Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (rad 2405 av /customers/9/9/6/judosundsvall.com/httpd.www/includes/menu.inc).

Snabbinfo vecka 23

Rapport från SM i Lindesberg: Guld till Mats, brons til Erik & HG
SM, vårterminens sista tävling, arrangerades på en mycket olycklig tidpunkt mitt i alla skolavslutningar, examensdagar för studenter mm.
För klubbens tävlande blev det ett guld i veteranklassen till Mats Nordin, ett brons i veteranklassen till HG Sundström och ett brons till Erik Starfelt i u 18.
Tammar Abbud kom på 5:e plats i seniorklassen men oplacerat i juniorklassen. I matchen om brons hade han länge ledning med waza ari men förlorade till slut med 2 waza ari mot Göteborgaren Borgeshi. I juniorklassen började han med att besegra blivande svenske mästaren Svärdström från Frövi med 2 waza ari men förlorade sedan 2 matcher och var därmed utslagen.Även Erik Starfelt i klass u18 -90 kg vann på ippon mot blivande guldmedaljören i sin klass men förlorade en annan match och fick nöja sig med en bronsmedalj. klubbens. HG 
 
Dags för vårterminens sista träningsvecka - med ändrade träningstider!
Vårterminens sista träningsvecka blir lite splittrad pga. nationaldagen på onsdag. Vi tränar dock som vanligt på måndag och torsdag samt några pass på tisgag.
Mera info om träningstiderna ser du här till vänster
 
8-9 juni: Avslutningsläger för barn och ungdomar från 7 år
Fredag-lördag, 8-9 juni, blir det ett avlutningsläger för barn och ungdomar. På programmet står judo, grillning, film, bus och lek . Om man så önskar kan man övernatta i Judohallen. På lägret finns det möjlighet att gradera. Klicka här för att komma till inbjudan. Glöm inte att anmäla på anslagstavlan eller via e-post!
 
9 juni: Miniläger för barn 5-8 år
På lördag den 9 juni har vi ett läger för våra yngsta mellan 5-8 år. På programmet står två judopass och ett pass med bara lek. Det hela avslutas med godisregn. På lägret lägren finns det möjlighet att gradera. Klicka här för att komma till inbjudan. Glöm inte att anmäla på anslagstavlan eller via e-post!
Har du  köpt några sportlotter? 
Som de flesta idrottsföre ningarna är även Judo Sundsvall till olika åtgärder för att få ekonomin att gå runt.
Men omkostnader för BARA Judohallen på ca 50 000 kr i månad är det inte alltid så lätt.
Hjälp klubben genom att köpa åtminstone en, helst två lotter var!
Sedan blir vi naturligtvis blir vi jätteglada om ni ta några lotter och säljer dem åt oss!
Eftersom det ingår ett on-line rabatthäfte så kan man faktisk gå plus bara man utnyttjar rabatten 1-2 två gånger!
 
Gratis sommarläger för barn 6-15 år
Lägret är till både för dig som tränar/har tränat judo och för dig som aldrig har tränat men vill prova på! Ta med dina kompisar och träna tillsammans under ledning av rutinerade instruktörer! Om vädret tillåter, sker eftermiddagsträningen utomhus på olika platser i Sundsvall. Detta meddelas i så fall från dag till dag via vår hemsida Planerade områden är Ljustadalen, Svartvik, Nacksta och Granloholm. 
 
Ska du prova på Judo eller ska du återuppta träningen?
Lördagsträning för barn från 7 år! 
Vad är judo egentligen? Klicka här

 

Kommande arrangemang

Arrangemang datum plats vem Anmäl senast Avresa/start/tider
Juluppehåll  17.12.18 > 6.1.19 Judohallen & Gnarp  Alla    
Terminsstart våren 2019  vecka 2-2019 Judohallen  Nybörjare & Fortsättare    
Vuxenläger & gradering  26 janurai  judohallen  Vuxna  24 januari  14.00
barn & ungdomstävling  26 januari Bollnäs  u9-u18  24 januari kl19.00  lördag kl 06.30