Snabbinfo vecka 35

Nu kör vi igång höstterminen 2015 för nybörjare och fortsättare
Vi välkomna alla nya och gamla medlemmar till höstterminen 2015. Som vanligt blir det en termin med massa av aktiviteter utöver de vanliga träningstiderna. Vi kommer att ha 2 läger med möjlighet att gradera, 3 pokaljakter, minst en lekafton, disco mm. Och så har vi Sundsvallscupen, vårt största arrangemang, den 12 december.
För alla fortsättarna gäller det att hitta passande träningstider på schemat. Om du är osäker vilken grupp du/dina barn ska träna i så kan ni börja med att träna i samma grupp som förra terminen och sedan prata med ledaren.
Du kan även ta kontakt med judoklubben via mejl, info@judosundsvall.com eller ringa 060-665088 eller direkt till Wolfgang 070-6466013
 
Rapport från söndagens tränarmöte
På bilden ovanför ser du de 21 av klubbens cirka 30 tränare/hjälptränare som deltog på söndagens tränarmöte.  Mötet leddes av klubbens ordförande Gerd Persson och klubbens huvudtränare Wolfgang Biedron. Vi gick igenom höstens träningsschema och övriga aktiviteter, grillade hamburgare, korv och bananer med choklad.
 
Judo Sundsvall säljer Restaurangchansen
Som vanligt kommer vi att sälja Restaurangchansen under hösten. Hjälp till dels genom att köpa ett häfte av oss och dessutom redan nu fråga dina bekanta, vänner och släkten om de ska köpa ett.
 
Spara dina City Gross kvitton
Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in.
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting!
Om du använder du hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.
Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben.
Registrera dig NU på www.sponsorhuset.se/judosundsvall !
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Lekafton 20 februari Judohallen Öppen för allmänheten 20 februari 17.30
Bältescup 23 februari Söderhamn u9 > veteraner 20 februari  
Sportlovsläger  1-3 mars Borlänge alla 24 mars Fredag 08.00
Bältescup  17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30