Snabbinfo vecka 36

Höstterminen 2015 för nybörjare och fortsättare är igång
Första veckan på höstterminen är över. Som vanligt blir det en termin med massa av aktiviteter utöver de vanliga träningstiderna. Vi kommer att ha 2 läger med möjlighet att gradera, 3 pokaljakter, minst en lekafton, disco mm. Och så har vi Sundsvallscupen, vårt största arrangemang, den 12 december.
För alla fortsättarna gäller det att hitta passande träningstider på schemat. Om du är osäker vilken grupp du/dina barn ska träna i så kan ni börja med att träna i samma grupp som förra terminen och sedan prata med ledaren.
Du kan även ta kontakt med judoklubben via mejl, info@judosundsvall.com eller ringa 060-665088 eller direkt till Wolfgang 070-6466013
Rapport från RiksRandorin i Lindesberg

I helgen deltog 4 JSare på ett Randori-läger i Lindesberg. Lägret samlade 170 deltagare från  Sverige, Norge och Danmark. Det blev 4 pass om 2 timmar och förutom uppvärmning tränades mest randori i olika former. Från Sundsvall deltog Tammar Abbud, Stefanie Biedron, Malin Gidlund och Felicia Stridsman.

Nästa fredag, 11 september: lekafton med judouppvisning. Ta med dina kompisar!
Fredag den 11 september kommer vi att arrangera en lekafton för barn från 7 år. Under två timmar kommer barnen att få pröva på många olika lekar så som Krokodil, Jägarboll, bläckfisk, Hav-land-skepp, bulldogg mm. Efter cirka halva tiden kommer vi att göra en kort judouppvisning. Det går bra att ta med sig kompisar som INTE tränar judo.

Judo Sundsvall säljer Restaurangchansen

Som vanligt kommer vi att sälja Restaurangchansen under hösten. Hjälp till dels genom att köpa ett häfte av oss och dessutom redan nu fråga dina bekanta, vänner och släkten om de ska köpa ett.
                              Här kan du se några av företagen och restauranger som är med.>>
 
Spara dina City Gross kvitton
Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting!

Stöd Judo Sundsvall när du handlar på nätetOm du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.

Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben.
Registrera dig NU på www.sponsorhuset.se/judosundsvall !
 
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30