Snabbinfo vecka 37

Höstterminen 2015 för nybörjare och fortsättare är igång
Nu har höstterminen startat på riktigt. Som vanligt blir det en termin med massa av aktiviteter utöver de vanliga träningstiderna. Vi kommer att ha 2 läger med möjlighet att gradera, 3 pokaljakter, minst en lekafton, disco mm. Och så har vi Sundsvallscupen, vårt största arrangemang, den 12 december.
För alla fortsättarna gäller det att hitta passande träningstider på schemat. Om du är osäker vilken grupp du/dina barn ska träna i så kan ni börja med att träna i samma grupp som förra terminen och sedan prata med ledaren.
Du kan även ta kontakt med judoklubben via mejl, info@judosundsvall.com eller ringa 060-665088 eller direkt till Wolfgang 070-6466013
 
Guld, silver och brons på Västcup
I lördags åkte 4 JSare på Västcup i Mölndal utanför Göteborg. Tyvärr vaknade en av de tävlande på tävlingsdagen med ont i halsen så det var bara tre som kom till start.  Det blev ett guld, ett silver och ett brons till Sundsvallstjejerna. Bäst gick det för klubbens yngsta deltagare, Minea Gidlund, som vann sina båda matcherna mot norskt motstånd och tog guld. De två andra tjejerna tävlade i samma viktklass.  Båda gick vidare till semifinal där dem tyvärr mötte varandra. I den  matchen stukade  Stefanie Biedron foten och fick stryka sig från matchen och fick nöja sig med brons medan  Malin Gidlund gick vidare till final.  Där blev det knapp förlust på en varning mot Göteborgs JKs Rebecca Landen och därmed silver.
 
Gerd på tränarfortbildning i Lindesberg
Samtidigt med Västcupen arrangerades även en Riksfortbildning för instruktörer i Lindesberg. Kursen samlade 57 deltagare från 20 klubbar. Instruktör var förre detta Världsmästaren Jane Bridge från Storbritannien som numera är judotränare i Frankrike. På schemat stod utvecklingen för judoka från 7-årsåldern till landslagsnivå.
 
Föräldrainfo hela veckan, samtidigt som barnen tränar!
Den här veckan kommer vi varje dag att ha information för alla föräldrar i samband med träningen. Vi kommer att hålla till uppe i gymmet och vi börjar strax efter respektive träningsgrupp börjar. Vi kommer att gå igenom lite praktiska saker som många brukar fråga om eller inte har tänkt på. Välkomna! Gerd Persson, Ordförande Judo Sundsvall
 
Nu på fredag, 11 september: lekafton med judouppvisning
Nu på fredag arrangerar vi en lekafton för barn från 7 år. Under två timmar kommer barnen att få pröva på många olika lekar så som Krokodil, Jägarboll, bläckfisk, Hav-land-skepp, bulldogg mm. Efter cirka halva tiden kommer vi att göra en kort judouppvisning. Det går bra att ta med sig kompisar som INTE tränar judo.
 
Judo Sundsvall säljer Restaurangchansen
Som vanligt kommer vi att sälja Restaurangchansen under hösten. Hjälp till dels genom att köpa ett häfte av oss och dessutom redan nu fråga dina bekanta, vänner och släkten om de ska köpa ett.
 
Spara dina City Gross kvitton
Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting!
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.
Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben.
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30