Snabbinfo vecka 38

Höstterminen 2015 för nybörjare och fortsättare är igång

Höstterminen är inne på sin fjärde vecka. Som vanligt blir det en termin med massa av aktiviteter utöver de vanliga träningstiderna. Vi har redan haft en lekafton med över 70 barn, vi kommer att ha 2 läger med möjlighet att gradera, 3 pokaljakter, disco mm. 
Sist men inte minst så har vi Sundsvallscupen, vårt största arrangemang, den 12 december.
För alla fortsättarna gäller det att hitta passande träningstider på schemat. Om du är osäker vilken grupp du/dina barn ska träna i så kan ni börja med att träna i samma grupp som förra terminen och sedan prata med ledaren.
Du kan även ta kontakt med judoklubben via mejl, info@judosundsvall.com eller ringa 060-665088 eller direkt till Wolfgang 070-6466013
 
 
Här anmäler du dig för att prova på judo
 
 Över 70 barn kom till klubbens lekafton
 I fredags arrangerade vi en lekafton för barn. 71 barn tog chansen att få leka och busa i vår fina judohall  med 580 kvm matta. Det blev även en kort uppvisning där Robin Neijman och Stefanie Biedron visade lite  judokasta, fasthållningar och fallteknik mm och Wolfgang förklarade vad man gör på en judoträning och  hur man kan vinna en match.
 
Drygt 110 deltog på föräldrautbildningen under förra veckan
 Under hela förra veckan körde klubben en föräldrautbildning som gick parallellt med barnens träning.  Föräldrarna fick lära sig lite om  klubbens organisation, våra arrangemang, om idén med kuljudo,  ipponjudo, graderingar mm.  
 
 
Nästa onsdag, 23 sep: Höstens första pokaljakt
Nu kör vi igång med höstens deltävlingar av pokaljakten! Pokaljakt är en intern klubbtävling där alla som vill träna på att tävla kan vara med. Tävlingen avgörs alltid på vardagar. Under hösten blir det två deltävlingar på onsdagar och en på en måndag. Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan. Du kan
Klicka här för att komma till inbjudan och anmäla dig via e-post.
 
Klubben kommer att sälja salami
-Det finns smakprov
-Prata i första hand med Camilla i andra hand med andra ledare
Våra förpackningar innehåller två sorters tysk salami, 2 x 300 gram, av högsta kvalité. Båda sorterna är gjorda på väl beprövade recept som tillverkats i mer än 100 år! Våra Salamis är både gluten och laktosfria och innehåller inga färgämnen eller konstgjorda smakämnen.
Salamin kommer från Xellent-deli och kostar 149 kr. Första leveransen kommer vecka 43
 
 
 
 Judo Sundsvall säljer Restaurangchansen
Som vanligt kommer vi att sälja Restaurangchansen under hösten. Hjälp till dels genom att köpa ett häfte av oss och dessutom redan nu fråga dina bekanta, vänner och släkten om de ska köpa ett.
 
 Spara dina City Gross kvitton
Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting!
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.
Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben.
 
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30