Snabbinfo vecka 39

 Judo Sundsvall = Judo för alla 

Judo Sundsvall är med över 500 medlemmar en av Nordens största Judoklubbar. Vårt mål är att ha träningsgrupper med varierande innehåll för alla från 4 år upp till hög vuxenålder.
Om du har tränat JUDO förut så kan du titta på vårt schema för att hitta en passande grupp till dig.
Om du är osäker vilken grupp du/dina barn ska träna i kan du ta kontakt med judoklubben via mejl, info@judosundsvall.com, ringa 060-665088 till kansliet eller direkt till Wolfgang 070-6466013
 
 Här anmäler du dig för att prova på judo
 
 Guld till Erik, Tammar & Janne i Bolänge - guld till Timmy i Halmstad
 I helgen deltog en grupp JSare på Norrcup i Borlänge. Att avresa redan var kl 04.00 på tävlingsdagen verkade inte störa våra  
 tävlande i större utsträckning. Det blev guldmedaljer i u15 genom Erik  Starfelt, i juniorer genom Tammar Abbud och i 
 veteranklassen genom Janne Nyström. Hugo Save i u15, Stefanie Biedron i u18 och Mats Nordin i veteraner fick silver.  Mats i
 seniorer och Stefanie i u21 fick dessutom en bronsmedalj. med sig hem.
 Samtidigt deltogTimmy Biedron på Nationalcup i Halmstad och det slutade med ett till guld för Judo Sundsvall i juniorer -60 kg.
 
 Nu på, 23 sep: Höstens första pokaljakt - med föräldrautbildning
Nu kör vi igång med höstens deltävlingar av pokaljakten! Pokaljakt är en intern klubbtävling där alla som vill träna på att tävla kan vara med. Tävlingen avgörs alltid på vardagar. Under hösten blir det två deltävlingar på onsdagar och en på en måndag. Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan. Du kan Klicka här för att komma till inbjudan och anmäla dig via e-post.
Samtidigt men pokaljakten kommer vi att genomföra en föräldrarutbildning där föräldrarna. Vi går igenom matchprotokoll, tidtagning och lite domartermer.
 
Barndisco 6-12 år, 2 oktober - Vi behöver ha hjälp av föräldrar!
Klubben bjuder in till BARNDISCO för 6-12 åringar. Dans, lek och bus på var stora judomatta, en kort judouppvisning och, som det hör till till barndisco: Försäljning av glas, godis, popcron, läsk mm. Deltagandet på vår disco har varierat mellan 50 och långt över 200 deltagare.  Därför behöver vi ha hjälp av vuxna som kan vara med och hålla lite ordning på barnen. Om du kan vara med så kan du vara snäll och skriver upp dig på anslagstavlan i Judohallen.
 
 Klubben säljer salami
-Det finns smakprov
-Prata i första hand med Camilla i andra hand med andra ledare
Våra förpackningar innehåller två sorters tysk salami, 2 x 300 gram, av högsta kvalité. Båda sorterna är gjorda på väl beprövade recept som tillverkats i mer än 100 år! Våra Salamis är både gluten och laktosfria och innehåller inga färgämnen eller konstgjorda smakämnen.
Salamin kommer från Xellent-deli och kostar 149 kr. Första leveransen kommer vecka 43
 
 Judo Sundsvall säljer Restaurangchansen
 Som vanligt kommer vi att sälja Restaurangchansen under hösten. Hjälp till dels genom att köpa ett häfte av oss och dessutom redan nu fråga dina bekanta, vänner och släkten om de ska köpa ett.
 
 Spara dina City Gross kvitton
 Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in.
 
 Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting! 
 Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.
 Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben.
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30