Snabbinfo vecka 6

Vårterminen är i full gång
Om du är nybörjare finns det info lite längre ner. Om du har tränat innan är det bara att hitta rätt grupp/grupper och köra igång.
 

4 medaljer på Södra Judo Open
I helgen deltog 8 tävlande från Judo Sundsvall på Södra Judo Open 1 i Haninge. Bäst gick  det för Stefanie Biedron som vann guld i klassen u18 och tog sig till final  i u21 där det dock blev förlust mott Klara Mattson från Stockholms JK. Mats Nordin kom på silverplats i veteraner, Malin Gidlund tog bron i flickor u18. Även Erik Starfelt och Hugo Save var framme och tävlade om medalj men båda förlorade sina respektive bronsmatcher.

Nästa helg är det SM för u18 och u21 i Borås.
Då lär det bli avsevärd tuffare
 
Nu på onsdag: Årets första pokaljakt!
På onsdag är det dags för årets första pokaljakt. Pokaljakt är en intern klubbtävling där alla som vill träna på att tävla kan vara med. Tävlingen avgörs alltid på vardagar. Under våren kommer det att bli  två deltävlingar på onsdagar och två på måndagar. Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan. Du kan Klicka här för att komma till inbjudan och anmäla dig via e-post.
Samtidigt men pokaljakten kommer vi att genomföra en föräldrautbildning där föräldrarna. Vi går igenom matchprotokoll, tidtagning och lite domartermer.
 
Nästa fre-lör,18-19  feb: Barn & ungdomsläger fr 7 år
Dags för årets första barn & ungdomsläger. Judo – 5-kamp- gradering – övernattning - storbildsvideo mm. n länk till inbjudan finnas i kalendern längst ned på sidan.
Inbjudan och anmälningslistor finns på anslagstavlan i Judohallen.
 
Nästa söndag, 20 februari: Judotävling för alla i Söderhamn 
Söderhamns JK bjuder in till en judotävling för barn, ungdom och vuxna. För mera info: Se inbjudan som du kan klicka på i kalendern längst ned på sidan.
Inbjudan och anmälningslistor finns även på anslagstavlan.
 
Vi kommer snart att sälja NewBody
Fundera du på att köpa kläder från NewBody? Då kan vi meddela att klubben snart ska börja sälja. Håll utkik på anslagstavlan och här på hemsidan.
 
 
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.
Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben
 
Spara dina City Gross kvitton 
Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Vuxenläger & gradering  26 januri Judohallen  Vuxna  24 januari  14.00
barn & ungdomstävling  27 januari Bollnäs  u9-u18  24 januari kl19.00  lördag kl 06.30
Pokaljakt 1-2019 6 februari Judohallen alla 5 februari Invägning 17.30.18.00
Lekafton 20 februari Judohallen Öppen för allmänheten 20 februari 17.30
Bältescup 23 februari Söderhamn u9 > veteraner 20 februari