Snabbinfo vecka 8

Bältescup i Söderhamn: Guld till Elin, Thea, Emilia och Wilma
På lördag deltog det ett tiotal tävlande på en bältescup i Söderhamn. Tävlingen samlade cirka 80 tävlande från 7 klubbar. Lagledare var klubbens ordförande Gerd Persson. Så här gick det för våra tävlanden:

Guld: Wilma Hultman, Elin Johansson, Thea Johansson, Emilia Sjödin
Silver: Erik Svedberg, Isidor Söderström
Brons: Kristoffer Krokström, Ellen Olofsson, Galina Persson, Lena Svedberg, Elin Johansson

Det var tufft i Danmark
Under helgen deltog några av klubbens mera avancerade tävlingsjudoka på MatsumaeCup i Vejle/Danmark. Det var en tuff tävling där stora delar av de svenska, norska, danska och isländska landslagen för kadetter och juniorer samt många seniorer deltog. Dessutom deltog det ett 30.tal japaner. Med på resan, utöver coachen Wolfgang var Robin Neijman, Tammar Abbud, Timmy Biedron, Stefanie Biedron, Simon Mellander och Felicia Stridsman. Även Olle Dvärby från Östersund och Emilia Vahterinmäki från Söderhamn reste med Sundsvall. Bäst gick det för Stefanie och Östersunds Olle som vann två matcher var.

Nu på fredag - lördag:: Barnläger med gradering
På fredag – lördag arrangerar vi årets första barn & ungdomsläger. Lägret startar på fredag kväll och avslutas på lördag kl 12.15. Till skillnad från våra vanliga träningspass på kvällstid finns det här tid för lite mera ingående teknikträning och man hinner med lika mycket teknikträning som i en kuljudoträning under 4-5 träningspass. De som är mogna får chansen att gradera.

Nytt är att vi på lördag även har ett pass speciellt för föräldrar med lite teori och lite praxis. Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan. Det finns en länk till inbjudan i kalendariet längre ned på den här sidan.

Samtidigt med barnlägret & graderingen: Teori och praktik för föräldrar

Nästa måndag, 23 februari: Pokaljakt 2-2015
På måndag efter lägret är det dags för årets andra pokaljakt. Pokaljakt är en intern klubbtävling där alla som vill träna på att tävla kan vara med. Tävlingen avgörs alltid på vardagar. Under våren blir det två deltävlingar på onsdagar och två på måndagar. Inbjudan och anmälningslista finns på anslagstavlan. Det finns en länk till inbjudan i kalendariet längre ned på den här sidan

Vill du börja med Judo? Här finns all info du behöver
Vår klubb är med över 500 medlemmar Sveriges största  judoklubb. Klubben är känd för att ha en genomtänkt och individuellt anpassad träning för alla åldrar. Vi har rätt grupp för dig! Judo Sundsvalls verksamhet har uppmärksammats både i nationell och internationell press, av Svenska Judoförbundet, av fritidsförvaltningen, SISU och andra som arbetar med barn, ungdom, idrott mm.
Du är varmt välkommen att pröva på judo hos. Vi lovar att vi tar hand om dig efter bästa förmåga.
Klicka här för att få mera info om våra nybörjargrupper
Här anmäler du dig för att prova på judo
Klicka här för att komma till Klubbens Facebooksida

Nu säljer vi NewBody igen
Från och med nu och fram till den 13 mars säljer vi NewBody kläder. Du kan titta i katalogen på klubben och beställa av tränarna, först och främst av Stefanie Biedron, Miriam Gidllund och Wolfgang Biedron. Om de inte ä tillgängliga går det nog bra med andra tränare. Du kan även titta på katalogen på nätet. Här är en länk: http://www.e-magin.se/paper/rk4d99q1/paper/1

Kallelse till årsmöte: 16 mars 2015 kl 19.30, Judohallen

En revision av stadgarna kommer att ske. De nuvarande stadgarna samt det nya förslaget finns här som bilaga.

Kallelse till årsmöte

De gamla stadgarna

Förslag på nya stadgar

Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Barnläger  15-16 mars Judohallen fråm 7 år    
Gradering 16 mars Judohallen från 7 år    
Bältescup (SLÅ-Cup) 17 mars Sollefteå alla 13 mars  
Pokaljakt 2-2019 18 mars Judohallen alla    
Judo Sundsvalls årsmöte 18 mars Judohallen medlemmar   19.30
Sörmlandsträffen & VeteranSwop 30 mars Oxelösund från u13> veteraner    
Helsinge Open (fd. Norrcup) 27 april Bollnäs u9> veteraner ons 17 april 19.30