Snabbinfo vecka 49

Nu börjar det dra ihop sig: Pokaljakt, Sundsvallscup, jullägret & miniläger

Onsdag 9 dec: Årets sista pokaljakt Inbjudan finns på anslagstavlan och på hemsidan.
Lördag 12 dec: Sundsvallscup  2-2015 Inbjudan finns på anslagstavlan och på hemsidan.
Fredag-lördag 18-19 dec: Barn & ungdomsläger från 7 år Inbjudan finns på anslagstavlan och på hemsidan.
Lördag 19 dec: miniläger för barn 5-8 år: Inbjudan finns på anslagstavlan och på hemsidan.
 
Silver och brons på Finish Judo Open för Stefanie och Tammar
I helgen deltog Stefanie och Tammar på Finnish Judo Open för u18. Båda två fick kliva upp på pallen i årets sista internationella tävling. Stefanie gick till final efter två ipponvinster mot en norska oh en finska. I finalen blev regerande Europamästarinnan och VM silvermedaljören Kanerva från Finnland för svår och Stefanie fick nöja sig med en silvermedalj. Tammar fick stå över första omgången och vann sedan andra matchen på armlås mot en svensk. I nästa match blev det förlust mot en finne, men sedan två vinster mot ytterlige en finne och en svensk och en bronsmedalj.
 
Rapport från randoriläger i Sollefteå
På lördag bjöd Sollefteå Judoklubb in till ett randoriläger. Tyvärr är många sjuka just nu så det blev bra tre Sundsvallsbon som deltog. HG och Björn Holmer ledde träningen som bestod av en blandning av teknik och randori.
 
Snart dags för Sundsvallscupen, höstens största arrangemang
Höstterminens största arrangemang med 250-300 starter! En tävling med olika klasser för alla från 7-åriga nybörjare till senioreliten.
Det finns även en veteranklass och en ne waza klass.
Vi behöver ha föräldrarnas hjälp med att samla in extrapriser till medaljörerna, med att baka bröd, bullar och godbitar samt att hjälpa till under tävlingsdagen. Anmälningslistor till både tävlingen och där ni kan skriva upp vad ni kan hjälpa till med finns på anslagstavlan i Judohallen.
 
9 dec: årets sista pokaljakt
Klubbens övningstävling, del 7. På pokaljakten kan man träna på att tävla,  att döma och  att ta matchtid och föra protokoll.
 
Fredag-lördag 18-19 dec: Barn & ungdomsläger från 7 år
Årets sista barnläger.  Förutom randori mot tränare och en massa lek och bus så är det tre träningspass där vi huvudsakligen tränar på teknikerna till nästa bälte. Har man tränat tillräckligt många gånger, varit med på 2-3 läger och tränat fokuserat så brukar man utan problem klara graderingarna även till högre bälten. Om man är redo kan man gradera på lägrets sista träningspass! Vill man så kan man sova över i judohallen
 
Lördag 19 dec: miniläger för barn 5-8 år:
På lördag kl. 13.00-16.30 har vi ett miniläger med tre pass för våra yngsta barn. Första passet repeterar vi teknikerna till nästa bälte, andra passet blir det gradering för dem som är redo, övriga har vanlig judoträning. Sista passet blir det bara lek och det hela avslutas med diplomutdelning och godisregn.
 
Judo Sundsvall säljer Restaurangchansen Vi har  några restaurangchanser kvar!
Spara dina City Gross kvitton Lämna dem i lådan i judohallen. Klubben får en liten slant för alla kvitton vi samlar in
Brukar du ibland handla online? Då kan du hjälpa klubben utan att det kostar dig någonting 
Om du använder hotels.com, booking.com, svenska spel eller någon annan av de över 500 Online butiker som är ansluten till sponsorhuset så får både klubben och du en lite slant för det.
Detta kommer kanske inte spela så stor roll för dig, men om många gör det kan det blir en viktig sidoinkomst för klubben
 
Vill du pröva på Judo?
Judo Sundsvall är med över 500 medlemmar en av Nordens största Judoklubbar. Vårt mål är att ha träningsgrupper med varierande innehåll för alla från 4 år upp till hög vuxenålder.
Om du har tränat JUDO förut så kan du titta på vårt schema för att hitta en passande grupp till dig.
Om du är osäker vilken grupp du/dina barn ska träna i kan du ta kontakt med judoklubben via mejl, info@judosundsvall.com, ringa 060-665088 till kansliet eller direkt till Wolfgang 070-6466013
Arrangemang Datum Plats Vem Anmäl senast Avresa / start / tider
Vuxenläger & gradering  26 januri Judohallen  Vuxna  24 januari  14.00
barn & ungdomstävling  27 januari Bollnäs  u9-u18  24 januari kl19.00  lördag kl 06.30
Pokaljakt 1-2019 6 februari Judohallen alla 5 februari Invägning 17.30.18.00
Lekafton 20 februari Judohallen Öppen för allmänheten 20 februari 17.30
Bältescup 23 februari Söderhamn u9 > veteraner 20 februari